A dia d'avui no veiem ni el més mínima senyal de debilitat en els índexs nord-americans.

BlackRock fa diverses setmanes que està pujant després de donar forma a un doble sòl als 410 dòlars. La superació de la resistència dels 431,77 dòlars durant les últimes sessions ens convida a pensar en un atac immediat als màxims històrics assolits al començament del mes de juliol als 442,82 dòlars. Atents ja que si aconsegueix superar aquest nivell d'oferta, podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 480 dòlars.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica d'eBay després de veure com, aquest mateix mes de setembre aconseguia superar la resistència dels 37,48 dòlars. Durant les últimes sessions estem veient una consolidació de nivells que bé es podria interpretar com un retrocés temporal al nivell dels 37,50 dòlars. Durant les properes sessions seguirem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. No la perdem de vista, ja que les seves perspectives tècniques són immillorables.

Humana fa diverses sessions que està perdent fet que ha portat la seva cotització fins al nivell dels 235 dòlars, nivells en què es troben els mínims d'un buit alcista que va deixar al començament del mes d'agost. Esperarem l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de la tendència alcista principal. El primer objectiu de pujada el podríem situar als 260 dòlars, màxims anuals.

contador