cbwallstreetsombra

Els índexs nord-americans han començat l'any superant màxims històrics i ofereixen unes immillorables perspectives tècniques per a les properes setmanes.

Nou senyal de fortalesa en Amazon en aconseguir acabar divendres passat superant la resistència dels 1.213 dòlars. La companyia aconsegueix superar els màxims de tots els temps i és molt probable que acabem veient-hi el començament d'un nou impuls alcista que la porti fins al nivell dels 1.350 dòlars. No veurem un senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 1.160 dòlars.

American Airlines és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes sessions. La companyia es troba atacant la resistència dels 54,48 dòlars, màxims del passat any i part alta de la banda lateral d'alt rang en la qual s’està movent des de fa mesos. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d’aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient-hi una extensió de la seva tendència alcista principal fins al nivell dels 60 dòlars.

Fantàstica figura en eBay que aconsegueix superar la resistència dels 39,27 dòlars després d'acabar divendres amb unes pujades del 2,90%. Les perspectives tècniques del valor són immillorables i és que es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. És molt probable que acabem veient-hi els 42 dòlars durant les properes jornades.

contador