cbwallstreetsombra

Senyal de fortalesa en Pfizer que confirma la superació de la resistència dels 42,77 euros. Després de diverses setmanes de consolidació de nivells la companyia busca continuar amb les pujades després de ficar-se en pujada lliure. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 45 dòlars.

L’envolupant alcista que vam poder veure el passat dimarts en els títols d'Amazon ens fan pensar en un atac imminent als màxims històrics que va aconseguir fa tan sols unes sessions als 2.050 dòlars. Atents que si aconsegueix superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 2.200 dòlars.

Importants pujades aquest passat dijous en Apple que s'acosta als seus màxims històrics que va dibuixar fa tan sols unes sessions als 229,67 dòlars. Molt atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 250 dòlars. És un valor que no hauríem de perdre de vista durant les pròximes jornades.

contador