cbwallstreetsombra

El Dow Jones podria buscar un suport als 25.000 punts abans d'atacar el nivell dels 25.800 punts.

Seguim molt pendents de l'evolució d'Apple ja que es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 190 dòlars. El seu aspecte tècnic és molt bo, si bé, per a una presa de posicions esperarem un tancament per sobre dels 194,20 dòlars, màxims històrics dibuixats aquest mateix mes. L'objectiu de pujada el podríem situar tranquil·lament als 210 dòlars.

Pfizer es manté cotitzant en una banda lateral des de fa setmanes a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Per a això esperarem un tancament per sobre dels 37,26 euros, nivell clau de resistència a curt termini. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus, el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 39,43 euros, màxims anuals.

Tesla és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes sessions després de les pujades de les últimes jornades que ha deixat la seva cotització just al voltant de la resistència dels 360 dòlars. El seu comportament en aquest nivell de preus és molt important, ja que si aconsegueix superar-lo, podríem acabar veient un atac als màxims històrics assolits l'any passat als 389,61 dòlars.

contador