cbwallstreetsombra

Bona figura del Dow Jones després de girar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions.

Aetna és un dels valors que hauríem de vigilar durant les properes sessions, ja que ha caigut durant els últims dos mesos fins al voltant de la mitjana de 200 sessions. A mitjà i llarg termini la seva tendència segueix sent clarament alcista, si bé per interessar-nos per la companyia, hauríem d'esperar que la seva cotització aconsegueixi pujar per sobre dels 179 dòlars, preus un 5% per sobre dels actuals. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 194,40 dòlars.

Seguim molt pendents de l'evolució d'Humana que es troba cotitzant just per sota de la resistència clau dels 293,35 dòlars. Després de superar la resistència dels 280,61 dòlars, el valor busca iniciar un nou i important impuls alcista. Ull que si aconsegueix superar els 293,35 dòlars es ficaria en pujada lliure sense cap resistència al seu camí, cosa que ens podria fer pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 330 dòlars.

Guanys importants aquest passat dijous en Amazon que es gira abans d'acostar-se al suport dels 1.265 dòlars. De moment el seu aspecte tècnic és impecable i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 1.500 dòlars. El seu aspecte tècnic és molt bo i si aconsegueix superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient un atac als màxims històrics que es troben als 1.617 dòlars.

contador