Bon senyal al Nasdaq aquest dijous que confirma el final de la correcció del curt termini.

Bank of America ha donat per finalitzada la correcció de curt termini després de recolzar-se al voltant dels 29 euros. La companyia ha pujat durant les últimes sessions fins a tancar aquest dijous al voltant dels 32,67 dòlars. Aquests preus corresponen als màxims dels últims anys per la qual cosa la seva superació ens podria mostrar una extensió dels guanys fins al nivell dels 40 dòlars.

Facebook ha respost bé al suport que li ofereix la mitjana de 200 sessions, cosa que li permet mantenir la seva tendència alcista del mitjà i llarg termini. La bona figura vista dimecres passat ens fa pensar en un atac imminent als màxims històrics assolits aquest mateix mes de febrer als 195,32 dòlars. Ull al trencament d'aquest nivell d'oferta, ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 220 dòlars.

Fortes pujades, aquest dijous, del 4,73% en Cisco Systems que li permeten polvoritzar la resistència dels 42,98 dòlars, màxims històrics. La companyia s'ha ficat en pujada lliure amb tot aclarit, perquè acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 50 dòlars. A curt termini podríem veure un retrocés temporal al nivell dels 42 euros, nivells on el més normal és que acabem veient un nou punt d'entrada amb menys riscos.

contador