cbwallstreetsombra

La correcció al Dow Jones es pot estendre fins al nivell dels 23.300 punts.

Els descensos de les últimes sessions en Amazon ens poden estar donant un nova oportunitat per posicionar-nos en la companyia. El seu aspecte tècnic és immillorable i després d'una parada al camí, el més normal és que acabem veient una extensió de les pujades que podrien acabar per assolir el nivell dels 1.700 dòlars.

Cisco Systems es troba en plena presa de beneficis dins de la seva impecable tendència alcista principal. Hem d'estar molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens mostri el final de l'alt al camí i la continuació de les pujades per a les properes jornades. El més normal és que durant els propers mesos acabem veient un atac al nivell dels 50 dòlars.

Viacom neda a contra corrent després de la caiguda dels índexs nord-americans i acaba dijous amb unes importants pujades del 7,21%. Sembla que la companyia es troba donant forma a un descens temporal a la mitjana superada de 200 sessions per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell clau dels 30,96 dòlars. Estarem atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 45 dòlars.

contador