cbwallstreetsombra

Ull que podríem veure una correcció al Dow Jones fins al nivell dels 25.500 punts.

CSX és un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La companyia segueix donant forma a un descens temporal als 55 dòlars si bé en qualsevol moment podríem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Recordem que es troba cotitzant al voltant dels màxims de tots els temps amb tot disposat per acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 70 dòlars.

Les caigudes de les últimes sessions tornen a deixar la cotització de McDonald’s al voltant dels 170 dòlars. La seva tendència a mitjà i llarg termini és clarament alcista per la qual cosa el més normal és que vegem, en qualsevol moment, l'aparició d'un nou senyal de fortalesa que ens convidi a pensar en una extensió de la seva tendència alcista principal fins al nivell dels 200 dòlars.

Magnífic senyal de fortalesa en Facebook que aconsegueix perforar la resistència dels 190,66 dòlars després de pujar un 3,32% aquest dijous. La companyia aconsegueix tancar per sobre dels 190,66 dòlars, fet que deixa la seva cotització en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 220 dòlars.

contador