cbwallstreetsombra

El Dow Jones es manté imparable després del bon senyal realitzat aquest dijous.

Important senyal de compra el que vam poder veure, ahir, dijous, en la sèrie de preus de CSX. Després de mesos de moviment lateral, la companyia aconsegueix superar la resistència dels 55,55 dòlars, màxims històrics. Això és una magnífica figura que ens fa pensar en l'inici d'un nou i important tram alcista que podria portar la seva cotització, tranquil·lament, fins al nivell dels 62 dòlars.

Nou senyal de fortalesa en la sèrie de preus de McDonald’s que aconsegueix tancar dijous per sobre de la resistència dels 170,92 dòlars. El valor s'ha ficat en pujada lliure i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades, durant els propers mesos, fins al nivell dels 200 dòlars per acció.

Fortes pujades del 4,29% en Humana que s'acosta a la resistència dels 264,56 dòlars. Aquest nivell de preus correspon als màxims històrics assolits fa unes jornades. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que ens confirmaria l'inici d'un nou impuls alcista que es podria estendre tranquil·lament fins al nivell dels 290 dòlars.

contador