Els índexs nord-americans mantenen un impecable aspecte tècnic tot i els descensos de la sessió d'aquest dijous.

3M es troba en plena presa de beneficis després de veure com aconseguia abandonar el suport dels 229 dòlars. La companyia del Dow Jones busca cobrir part del buit alcista que va deixar a finals del passat mes d'octubre. Les perspectives tècniques per a les properes setmanes són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins als màxims anuals situats als 238,90 dòlars. Cal recordar que aquests preus corresponen als màxims històrics i que la seva superació ens faria pensar en una continuació de les pujades.

Les caigudes d'aquest dijous en McDonald’s han deixat la seva cotització al voltants del suport clau dels 165 dòlars. Per aquests preus estarem molt pendents de la tornada de les compres, ja que el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 200 dòlars. El seu aspecte tècnic és impecable i no cal oblidar que es troba cotitzant en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Molt bona figura la que vam poder veure en Macerich que polvoritza la resistència dels 61,55 dòlars i aconsegueix pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Atents que el valor podria estar confirmant el final de les caigudes dels últims mesos i un canvi de tendència a mitjà i llarg termini. Per a les properes jornades és probable que acabem veient un atac al nivell dels 70 dòlars.

contador