cbwallstreetsombra

La resistència clau del Dow Jones es troba als 25.400 punts.

Booking Holdings va aconseguir aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions, cosa que li permet rebotar i apropar-se a la resistència dels 2.200 dòlars. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, cosa que seria el senyal que estaríem esperant i que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. Sens dubte és un dels valors que no hauríem de perdre de vista durant les pròximes jornades.

Cisco Systems es manté cotitzant en una banda lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions. La seva forta tendència alcista principal ens fa estar pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 46,37 dòlars seria el senyal que ens faria interessar-nos per la companyia.

Fantàstica figura tècnica en Verisk Analytics que ha aconseguit superar, durant les últimes sessions, la resistència dels 110,32 dòlars. Després d'un moviment lateral de diversos mesos la companyia torna a ficar-se en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 130 dòlars.

contador