ep buscadorgoogle 20170627122219
PIXABAY

És molt probable que el Nasdaq continuï amb les pujades fins al nivell dels 7.400 punts.

Apple es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 190 dòlars. El seu aspecte tècnic és immillorable i sembla molt probable que acabem veient una extensió de les pujades per a les properes jornades. Un tancament per sobre dels 194,20 dòlars deixaria la companyia en pujada lliure amb tot disposat perquè acabéssim veient un atac al nivell dels 210 dòlars.

Després d'unes sessions de consolidació sembla que podríem acabar veient la continuació de les pujades en Amazon en qualsevol moment. El seu aspecte tècnic no pot ser millor, ja que cotitza en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 2.000 dòlars durant les pròximes setmanes.

Bon comportament el que estem veient en Alphabet (matriu de Google) després de veure com fa tan sols unes sessions aconseguia superar la resistència dels 1.118 dòlars. Per a les properes jornades sembla imminent un atac als màxims anuals que presenta als 1.198 dòlars. La superació d'aquest nivell d'oferta deixaria la companyia en pujada lliure, cosa que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 1.400 dòlars.

contador