cbwallstreetsombra

Després d'una parada al camí esperem un atac del Dow Jones al nivell dels 25.800 punts.

Ross Stores s'acosta, cada dia, a la resistència clau dels 85,66 dòlars, màxims anuals. Atents, ja que un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta seria un molt bon senyal que deixaria la cotització de la companyia en pujada lliure i que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 100 dòlars.

Intel és un valor que seguim molt a prop i en què és molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista. La companyia es troba cotitzant molt a prop de la resistència dels 55,79 dòlars, la superació de la qual ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 65 dòlars. No la perdem de vista.

Texas Instruments ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i podria estar a prop de confirmar el final de la correcció del curt termini. Per a les properes sessions, el més normal és que acabem veient la superació de la resistència dels 113,54 dòlars, cosa que ens faria pensar en un atac als màxims anuals que va dibuixar al mes de gener als 120,75 dòlars.

contador