cbwallstreetsombra

És molt important que el Nasdaq superi la resistència dels 6.856 punts

Nou senyal de compra en Hess que aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 59,56 dòlars. Per a les properes jornades el més probable és que acabem veient un atac al nivell dels 65 euros. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus, és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 77 dòlars.

Union Pacific està cotitzat en una banda lateral des del començament d'any. La tendència de la companyia és clarament alcista i el més normal és que acabem veient un senyal de compra que ens faci posicionar-nos en la companyia. La resistència clau es troba als 143,05 dòlars, màxims històrics assolits al començament d'any. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 170 dòlars.

Guanys, aquest passat dimarts, del 3,62% en Baidu que aconsegueix pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. El valor anul·la el buit baixista que va deixar el passat 22 de març i sembla que té moltes opcions perquè vegem un atac al nivell dels 275 dòlars. La superació d'aquest nivell de resistència ens faria plantejar-nos una presa de posicions.

contador