cbwallstreetsombra

El primer nivell de suport al Dow Jones es troba als 24.217 punts.

Intel s'ha recolzat al voltant dels 50 dòlars i és molt probable que es trobi donant forma a un descens temporal. Aquesta figura és de continuació de tendència i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 53,78 euros. La superació d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 60 dòlars.

Boeing segueix sent un dels valors que no perdrem de vista durant les properes sessions. La companyia segueix movent-se en una banda lateral dins de la seva tendència alcista principal. Un tancament per sobre dels 371,60 dòlars seria el senyal que ens faria posicionar-nos en la companyia. El valor es ficaria en pujada lliure amb tot arreglat perquè puguem acabar veient un atac al nivell dels 400 dòlars.

Atenció, perquè Nvidia s'acosta a la resistència clau del curt termini que presenta als 251,87 dòlars. Les pujades del 3,56% d'aquest dimarts ens fan pensar en el final del triangle rectangle en el qual s’està movent durant els últims dos mesos. El més normal és que acabi definint-se a l'alça, fet que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins almenys el nivell dels 270 dòlars.

contador