cbwallstreetsombra

Bones figures tècniques en els índexs nord-americans que podrien estar confirmant el final de la correcció de curt termini.

Netflix és un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La companyia ha cobert part del buit alcista que va deixar a mitjans del passat mes de gener i en qualsevol moment podríem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Per a les properes setmanes, el més normal és que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 300 dòlars..

Seguim molt pendents de l'aspecte tècnic d'Amazon que podria estar a punt de confirmar el final de la correcció del curt termini. A mitjà i llarg termini les perspectives tècniques són immillorables: cotitza al voltant dels màxims històrics. Per a les properes setmanes, el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 1.700 dòlars.

Atents al final de la correcció en Nvidia després de la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 200 dòlars. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és immillorable i el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 249,27 dòlars. La superació d'aquest nivell de preus deixaria el valor en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador