cbwallstreetsombra

Els índexs nord-americans busquen acabar l'any en màxims històrics.

Coca Cola segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira i que no perdrem de vista durant les pròximes setmanes. El valor ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades que ens convidi a pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 47,48 dòlars, màxims anuals.

CSX s'ha pres un respir durant les últimes sessions, però tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una continuació de les pujades amb l'objectiu de cobrir el buit baixista que va deixar el passat dia 15 als 57,31 dòlars. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és immillorable i el més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 65 dòlars.

Bona figura la que vam poder veure, aquest dimarts, en Amazon, que s'acosta a la resistència dels 1.213 dòlars, màxims de tot els temps aconseguits fa tan sols unes setmanes. Atents a la superació d'aquest nivell d'oferta, ja que deixaria la companyia en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 1.400 dòlars.

contador