cbwallstreetsombra

Els índexs nord-americans continuen oferint un immillorable aspecte tècnic.

Nou senyal de fortalesa en Praxair que va aconseguir pujar un 2,81% aquest dimarts després de confirmar el trencament de la resistència dels 150 dòlars. El valor es troba cotitzant en pujada lliure amb tot disposat perquè vegem una continuació de les pujades que tranquil·lament es podrien estendre fins al nivell dels 165 dòlars.

Atents que Twitter es troba perforant la resistència dels 22 dòlars, cosa que és un senyal de fortalesa important que ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 25 euros. La tendència del curt termini és molt bona i és que no apreciarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 19,26 euros.

Johnson & Johnson podria estar a punt de confirmar el final del throw back al nivell dels 137 dòlars. Les pujades d'aquest dimarts ens fan estar molt pendents d'un tancament per sobre dels 141,87 dòlars, fet que ens confirmaria la continuació de les pujades fins al nivell dels 160 dòlars. Cal tenir molt present que la companyia es troba cotitzant al voltant dels màxims històrics.

contador