El Dow Jones aconsegueix superar els 25.000 punts i apunta cap al nivell dels 25.800 punts.

Seagate Technology fa diverses setmanes que està cotitzant en una banda lateral just al voltant dels màxims anuals. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 62,70 dòlars. Això seria una demostració de força que portaria una extensió dels guanys fins al nivell dels 69,40 dòlars.

Netflix acaba la primera sessió de la setmana amb unes pujades del 2,36%. La companyia s'acosta una mica més a la resistència dels 338,62 dòlars, costat recte d'un triangle rectangle en el qual s’està movent durant els últims mesos. El seu aspecte tècnic és molt bo i un tancament per sobre d'aquest nivell de preus deixaria la seva cotització en pujada lliure amb tot disposat per acabar veient un atac al nivell dels 380 dòlars.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Twitter que es troba atacant la resistència del curt termini que presenta als 33,12 dòlars. La tendència de la companyia és clarament alcista per a les properes jornades i sembla molt probable que acabem veient un atac als màxims anuals dibuixats als 36,80 dòlars. Sens dubte és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes setmanes.

contador