cbwallstreetsombra

El més normal és que tornin les compres en els índexs del Vell Continent durant les pròximes jornades.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Twitter després d'aconseguir cobrir el buit alcista que va deixar al començament del mes de febrer. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que vegem un atac al nivell dels 36,80 dòlars. Només amb la superació d'aquest nivell de preus podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 40 dòlars.

Amazon segueix sent un dels valors que cal tenir molt en compte. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un atac imminent a la resistència dels 1.617 dòlars. La superació d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una presa de posicions. No la perdem de vista.

eBay manté la seva tendència alcista principal després d'aconseguir aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. Per a les properes jornades estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 44,36 dòlars, ja que això ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 50 dòlars.

contador