cbwallstreet2

Les perspectives tècniques dels índexs nord-americans segueixen estant intactes.

Atents a l'evolució tècnica de Sempra Energy que aconsegueix superar la resistència dels 116,52 dòlars després d’aferrar-se al mitjana de 200 sessions. Les perspectives tècniques de la companyia són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un atac imminent als màxims històrics que presenta als 120,17 dòlars. Si aconsegueix superar-lo, es ficaria en pujada lliure cosa que podria acabar per estendre la tendència alcista principal fins al nivell dels 135 dòlars.

Praxair és un valor que cal tenir molt en compte després d'apreciar un magnífic senyal de fortalesa en la seva sèrie de preus. Els descensos de les últimes sessions ens poden estar donant un nou punt d'entrada. Les seves perspectives tècniques a mitjà i llarg termini són impecables ja que es troba cotitzant en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 160 dòlars.

Atents a la formació d'un retrocés temporal en Paccar que ha caigut, durant les últimes jornades fins al nivell dels 70 euros. El valor es troba cotitzant en un nivell important de demanda per la qual cosa l'aparició d'un senyal de fortalesa seria el senyal que ens empenyeria a prendre posicions a la companyia. La resistència clau del curt termini es troba als 72,37 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en el començament d'un nou i important tram alcista.

contador