cbwallstreetsombra

El suport clau al Dow Jones es troba als 23.344 punts.

Atents al final dels descensos en Texas Instruments, ja que es cotitza actualment a prop del suport dels 110 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau es troba als 118,48 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta seria el senyal que ens convidaria a veure una continuació dels guanys fins al nivell dels 140 dòlars.

Estarem molt pendents del final de la correcció en els títols d’Illumina després de veure com entraven les compres al voltant del suport dels 270 dòlars. El seu aspecte tècnic per a les properes setmanes és immillorable i el més normal és que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de les pujades. La resistència clau es troba als 293,15 dòlars, màxims històrics. La superació d'aquest nivell de preus ens faria pensar en un atac al nivell dels 315 dòlars.

Microchip ha caigut fins al voltant del suport dels 90 dòlars, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions. Per aquests preus el més normal és que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. L'objectiu de pujada es troba als 104,20 euros. Aquests nivells corresponen als màxims històrics, per la qual cosa la seva superació deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador