ep mcdonalds 20170616161603
MCDONALD'S

Creiem que és imminent un atac del Dow Jones al nivell dels 25.800 punts.

Nou senyal de fortalesa en els títols de Visa que aconseguia superar, durant les últimes jornades, la resistència clau dels 132,50 dòlars. El seu aspecte tècnic no pot ser millor. La companyia s'ha revalorat des del començament de 2018 més d'un 500% i està lluny de donar cap símptoma de debilitat. Estem veient que podria continuar amb la seva escalada alcista fins al nivell dels 150 dòlars.

Important millora tècnica la que hem pogut veure en la sèrie de preus de McDonald’s que dijous de la setmana passada aconseguia superar la resistència dels 167,95 dòlars. Amb això es posava fi al moviment lateral actual, cosa que ens fa pensar en un atac imminent a la resistència dels 178,70 dòlars, màxims anuals constatats al començament d'any.

Fantàstica figura alcista en els títols de CSX que va aconseguir acabar divendres passat amb unes pujades del 2,01%. La companyia aconsegueix tancar per sobre dels màxims històrics que presentava als 66 dòlars, preus que va aconseguir la passada setmana. Les seves perspectives tècniques són immillorables. El valor es mou en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient un atac al nivell dels 70 dòlars.

contador