cbwallstreetsombra

Esperem un atac als màxims històrics als índexs nord-americans.

HP s'ha revalorat amb força durant les últimes sessions després de recolzar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic segueix sent bo i sembla molt probable que acabem veient la superació dels 24,10 dòlars, cosa que acabaria impulsant el valor fins al nivell dels 27 dòlars.

Fantàstica figura la que vam poder veure aquest passat divendres en la sèrie de preus de Nordstrom en aconseguir tancar la sessió per sobre de la resistència dels 53 dòlars. Atents, que es confirma la formació d'un retrocés temporal a la mitjana de 200 sessions i és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 62,82 dòlars.

Vertex Pharmaceuticals (+5,27%) va pujar amb força aquest passat divendres, cosa que li va permetre tancar per sobre de la resistència dels 164 dòlars. Això confirma el gir al voltant de la mitjana de 200 sessions que ens convida a pensar en un proper atac al nivell dels 174,95 dòlars, màxims històrics. El seu aspecte tècnic és molt bo i és molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 190 dòlars.

contador