cbwallstreetsombra

El Dow Jones es manté cotitzant per sobre dels 26.000 punts sense mostrar ni el més mínim senyal de debilitat de moment.

CSX es pren un respir després de dibuixar nous màxims històrics. Atents que el seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és impecable i el més normal és que actualment estiguem veient una nova oportunitat d'entrada. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de la seva tendència alcista principal fins al nivell dels 70 dòlars.

Magnífic aspecte tècnic el que podem apreciar en Apple després de superar, fa tan sols unes sessions, la resistència dels 176 dòlars. El valor es fica en pujada lliure i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 200 dòlars durant les pròximes setmanes.

Nou senyal de fortalesa en Nvidia que aconsegueix superar la resistència dels 227,51 dòlars després de donar forma a un descens temporal al nivell dels 218,67 dòlars. El valor es fica en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una continuació de les pujades que porti la companyia del Nasdaq fins al nivell dels 250 dòlars.

contador