cbwallstreetsombra

Atents al final de la correcció al Dow Jones.

CSX es troba donant forma a un descens temporal als 55 dòlars i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La bona figura realitzada dijous passat ens fa pensar en el començament d'un nou impuls alcista que ens convidi a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 63 dòlars, preus als quals podria arribar tranquil·lament durant les pròximes setmanes.

Mínims creixents durant les últimes setmanes en la sèrie de preus de Twitter que dóna mostres de fortalesa en la seva sèrie diària de preus. Després de confirmar el trencament de la resistència dels 20 dòlars, el valor ha aconseguit donar forma a un descens temporal i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 25,25 dòlars.

Un cop cobert el buit alcista de finals del mes d'octubre, podem veure com la sèrie de preus d’Alphabet busca atacar, de nou, els màxims històrics. La resistència clau que no perdrem de vista es troba als 1.080 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí i amb tot disposat perquè acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 1.200 dòlars.

contador