cbwallstreetsombra

Atents al final dels descensos en Cisco que podria estar donant forma a un descens temporal al nivell dels 46 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i el més normal és que, en qualsevol moment, puguem veure el començament d'un nou impuls alcista. La presa de posicions per aquests preus és una bona opció i és que creiem que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 50 dòlars durant les pròximes setmanes.

Impecable tendència la que podem veure en la sèrie de preus de Nike que es troba atacant la resistència clau dels 83,68 dòlars. La superació d'aquest nivell de preus sembla imminent i el més normal és que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 90 dòlars.

Fortes pujades, aquest passat dimecres, del 3,94% en Netflix que s'acosta a la resistència clau dels 376,80 dòlars. La superació d'aquest nivell de preus seria un molt bon senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 423,20 dòlars, màxims històrics assolits aquest mateix any.

contador