cbwallstreet2

Els índexs nord-americans podrien estar a punt de confirmar el final de la correcció de curt termini.

Important augment del volum negociat en Apple després de recolzar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. El valor ha aconseguit subjectar-se en aquest nivell de demanda i aquest mateix dimecres vèiem com aconseguia superar la resistència dels 166,39 dòlars. Això és una demostració de força que ens convida a pensar en una extensió dels guanys fins als màxims històrics assolits aquest mateix any als 180 dòlars.

McDonald´s ha caigut fins al voltant de la mitjana de 200 sessions i en aquests preus estem veient senyals tècnics que ens fan pensar en un rebot de la seva sèrie de preus. Estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que li permet tornar a la via alcista. La resistència clau del curt termini es troba als 168,26 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el senyal que estaríem esperant per posicionar-nos en la companyia.

Senyal de fortalesa en els títols d’Nvidia que acaba l'equador de la setmana amb uns guanys del 3,78%. El valor aconsegueix superar la resistència dels 238,89 dòlars i creiem que és imminent un atac als màxims de tots els temps que presenta als 249,27 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador