cbwallstreetsombra

El Dow Jones busca pujar, aquest dijous, per sobre dels 24.000 punts.

Atenció, perquè Ecolab va aconseguir superar, aquest dimecres, el nivell clau dels 134,89 dòlars després de diversos mesos de moviment lateral. Les perspectives tècniques de la companyia són molt bones i esperem el començament d'un nou impuls alcista com a mínim sis dòlars.

Equinix ha caigut durant les últimes setmanes fins a cobrir el buit alcista que va deixar el passat mes de novembre als 467 dòlars. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 520 dòlars. Els nivells d'acumulació que podem veure en la seva sèrie diària de preus donen consistència a la tendència alcista principal.

Pepsico ha aconseguit superar la resistència dels 116,33 dòlars després de tornar a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Per a les properes sessions, el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 119,36 dòlars, màxims anuals. Molt atents ja que si aconsegueix superar aquest nivell de preus es quedaria en pujada lliure, la millor situació tècnica possible que pot oferir una companyia.

contador