cbwallstreetsombra

El Dow Jones podria estar donant forma a un descens temporal al nivell dels 22.160 punts.

Xilinx ofereix un impecable aspecte tècnic en veure com, fa unes sessions, aconseguia superar els màxims anuals. Després de recolzar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions, hem vist com superava els màxims dels últims anys i després d'unes sessions de consolidació sembla que podríem veure, en qualsevol moment, la continuació de les pujades fins al nivell dels 80 dòlars.

Textron està tenint un impecable mes de setembre. Durant els primers compassos d'aquest mes el valor ha polvoritzat la resistència clau dels 50,93 dòlars i és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 60 dòlars. Els impecables nivells d'acumulació que podem apreciar no fan més que reforçar la tendència alcista de la companyia.

Red Hat és un valor que no perdrem de vista ja que estem veient com, durant les últimes sessions, s'està prenent un respir. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és impecable i el més normal és que acabem veient un senyal de fortalesa que ens mostri la intenció de continuar amb la tendència alcista principal. L'objectiu de pujada el podríem fixar tranquil·lament als 120 dòlars.

contador