cbwallstreetsombra

Creiem que és imminent un atac al Nasdaq als màxims històrics assolits aquest mateix any als 7.186 punts.

Fantàstica figura la que hem vist en CSX que confirma el trencament de la resistència dels 61,50 euros confirmant la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 58 dòlars. La companyia es fica en pujada lliure i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 70 dòlars.

Amazon es troba cotitzant al voltant dels màxims històrics amb tot a favor perquè acabem veient el començament d'un nou impuls alcista. Estarem molt pendents de la superació dels 1.638 dòlars, cosa que deixaria la companyia en pujada lliure amb tot disposat per acabar veient un atac al nivell dels 1.800 dòlars.

Important millora tècnica la que hem vist en Facebook que aquest passat divendres va aconseguir superar la resistència dels 186,10 dòlars. La companyia avorta el canvi de tendència i sembla imminent que acabem veient un atac a la resistència dels 195,32 dòlars. Si aconsegueix superar aquest nivell d'oferta, el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins als 220 dòlars.

contador