WallStreet-1

Els índexs nord-americans mantenen un impecable aspecte tècnic.

Pujades destacades de l’1,92% en American Airlines que aconsegueix recolzar-se al voltant dels 44 dòlars i sembla que podríem acabar veient com millora el seu aspecte tècnic en aconseguir pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Per això hauríem d'esperar que aconsegueixi pujar per sobre dels 47,58 dòlars fet que suposaria una millora substancial de les seves perspectives tècniques i ens faria pensar en una continuació dels ascensos fins al nivell dels 54,48 dòlars, màxims anuals. Per veure una complicació tècnica, hauríem d'esperar l'abandonament del suport dels 44 dòlars.

Guanys de l'1,76% al tancament de la sessió d'aquest dijous en Netflix que cotitza molt a prop de la resistència dels 191,50 dòlars. Molt atents a la superació d'aquest nivell de resistència, ja que deixaria el valor en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Les perspectives tècniques de la companyia són immillorables.

Forts descensos del 3,29% en JD.com que es manté cotitzant en una banda lateral dins de la seva tendència alcista principal. Les perspectives tècniques per a les properes sessions són molt bones i tot sembla indicar que acabarem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 48,99 dòlars, màxims anuals. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 36,77 dòlars.

contador