El suport clau es troba als 10.087 punts.

Seguim molt pendents de l'evolució d'Ezentis ja que fa diversos mesos que s’està movent en una banda lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions. De moment el valor es manté cotitzant per sobre de la mitjana de 200 sessions, si bé per confirmar una presa de posicions hauríem d'esperar que confirmi la superació de la resistència dels 0,80 euros.

Estarem molt atents a l'evolució d'Indra que encara es troba dibuixant mínims creixents, durant les últimes setmanes, encara es manté lluny de la resistència clau dels 14 euros. Els bons nivells d'acumulació ens fan pensar en un atac a aquest nivell de preus. La superació dels 14 euros seria el senyal que ens faria interessar-nos per la companyia.

IAG segueix sent, aquest dimecres, un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. El nivell clau es troba als 7 euros. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que seria el primer pas perquè acabem veient el final del moviment lateral en el qual s’està movent la companyia des de fa mesos.

Atenció, perquè Cie Automotive es troba donant forma a un descens temporal als 22 euros. La bona figura vista al dia d'ahir ens confirma un suport a aquest nivell de preus i ens fa pensar en el començament d'un nou i important impuls alcista que podria catapultar la seva cotització fins al nivell dels 25 euros.

NH Hoteles es manté com un dels valors que tenim al punt de mira. La companyia ofereix un impecable aspecte tècnic i és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens confirmi el final del descens temporal al nivell dels 5,80 euros. Atents ja que un tancament per sobre dels 5,88 euros seria el senyal que estaríem esperant.

contador