El primer objectiu de pujada en el selectiu espanyol es troba als 9.985 punts.

Seguim molt pendents de l'aspecte tècnic de Fluidra que s'està movent en una banda lateral des de fa mesos. La proximitat de la companyia a la resistència dels 14 euros ens fa estar molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens convidaria a veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 16 euros.

Atenció, perquè Enagás es troba atacant la resistència dels 24,70 euros després de donar forma a un descens temporal a la mitjana de 200 sessions. A curt termini estarem força pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins als màxims de l'any passat que presenta als 25,13 euros.

Amper ofereix un impecable aspecte tècnic després de veure com començava el mes superant la resistència dels 0,2586 euros. Després d'unes importants pujades properes al 30% el valor sembla que vol respirar una mica. No obstant això, podríem veure, en qualsevol moment, l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades que tranquil·lament podrien estendre fins al nivell dels 0,35 euros.

Santander va acabar fent una bona figura aquest passat dimarts després d’acostar-se als mínims anuals. No descartem acabar veient un rebot durant les properes sessions que podria acabar portant la seva sèrie de preus fins al nivell dels 4,8965 euros. Atents al seu comportament en aquest nivell de preus, ja que si aconseguís superar-lo, podria acabar donant forma a una doble vall.

Igual que Santander vam poder veure com BBVA aconseguia donar forma a una bona figura en acostar-se als mínims anuals que presenta als 5,78 euros. El seu aspecte tècnic és molt similar per la qual cosa no descartem acabar veient com dona forma a una doble vall per aquestes preus. La resistència clau es troba als 6,27 euros. Si aconseguís superar aquest nivell d'oferta, podríem acabar veient un rebot al nivell dels 6,6 euros.

contador