El més normal és que acabem veient-hi un atac al nivell dels 10.600 punts.

Bona figura la que vam poder veure durant la sessió d'ahir en Caixabank que per fi aconsegueix superar la resistència dels 4,10 euros. Després de tres mesos de moviment lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions vam poder veure com el banc confirmava el final de la correcció iniciada al començament del mes d'agost i ens fa pensar en un atac al nivell dels 4,40 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica d'Ence que es manté cotitzant en una banda lateral dins d'una tendència alcista principal. Un tancament per sobre dels 5,84 euros seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions. Si al final aconsegueix superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 6,30 euros.

El Santander ha començat l'any amb pujades important, cosa que li permet moure actualment al voltant de la resistència dels 5,73 euros. Atents a la superació d'aquest nivell de resistència, ja que podríem acabar veient un atac al nivell clau dels 5,90 euros.

Els guanys de les últimes jornades en Zardoya Otis han portat la seva cotització fins al voltant de la resistència dels 9,50 euros, màxims de l'últim any. Les perspectives tècniques per a les properes sessions són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 10,50 euros.

OHL és un dels valors del qual estem molt pendents durant aquests primers compassos de 2018. Després de mesos de moviment lateral sembla que estem veient l'aparició dels primers senyals de fortalesa que ens facin pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau es troba als 5,45 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el senyal que ens faria pensar en el començament d'un nou tram alcista.

contador