El primer nivell de suport en el selectiu espanyol es troba als 9.600 punts.

Atenció, perquè Fluidra es troba atacant la resistència dels 14 euros, part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa tres mesos. Els bons nivells d'acumulació ens empenyen a pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria estendre fins al nivell dels 16 euros.

Acciona és un dels valors que cal tenir molt en compte durant les properes sessions en aconseguir pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. El valor podria estar donant forma a un descens temporal als 70 euros, per aconseguir-ho hauria de confirmar la superació de la resistència dels 73 euros. Si aconseguís superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 76 euros.

Audax Renovables ha frenat la seva escalada just al voltant dels màxims dels últims anys que aconseguís el passat mes de març als 3,33 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient una extensió de la seva tendència alcista principal. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 4 euros durant les pròximes setmanes.

FCC es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 11 euros i sembla molt probable que vegem, durant les properes jornades, l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió dels guanys. La resistència clau es troba als 11,18 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 12 euros.

Telepizza segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. El valor està donant forma a un descens temporal als 5,6 euros, per la qual cosa estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 6,12 euros, cosa que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 6,50 euros.

contador