El més normal és que el selectiu espanyol busqui el nivell dels 10.600 punts, màxims anuals.

Tornem a interessar-nos per l'aspecte tècnic de Fluidra que després d’aferrar-se al voltant del suport dels 12 euros s'acosta, a poc a poc, al nivell clau dels 14,02 euros. Aquests preus corresponen als màxims històrics per la qual cosa la seva superació deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Sens dubte és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes sessions.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de MásMóvil que es manté cotitzant en una banda lateral entre els 110 i els 121,6 euros. La seva tendència a mitjà i llarg termini és clarament alcista i tornarem a veure un senyal de fortalesa amb un tancament per sobre dels 121,6 euros.

Bankinter torna a estar al nostre punt de mira després de les pujades de les últimes setmanes. El banc s'ha recolzat al voltant de la mitjana de 200 sessions i busca atacar els màxims històrics dibuixat aquest mateix any als 9,309 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta cosa que ens confirmaria un nou punt d'entrada.

Estarem molt atents al final de la consolidació de les últimes setmanes en Siemens Gamesa. La companyia ha aconseguit situar la seva cotització per sobre de la mitjana de 200 sessions i creiem que té la força suficient per atacar el nivell dels 16 euros durant les pròximes setmanes.

Atenció, perquè Mapfre s'està acostant a la resistència dels 2,95 euros després de subjectar-se a prop dels 2,60 euros. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és molt bo i si aconsegueix superar aquest nivell d'oferta és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 3,17 euros, màxims del passat any.

contador