És probable que acabem veient un atac al nivell dels 10.200 punts en el selectiu espanyol.

Fluidra ha caigut durant les últimes sessions fins al voltant del suport dels 12 euros. Per aquests preus és probable que tornem a veure l'entrada de les compres per la qual cosa estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 13 euros, cosa que ens faria pensar en la continuació de la tendència alcista principal.

Acabem la setmana molt pendents de Gestamp, ja que es troba cotitzant al voltant de la resistència dels 6,96 euros. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell de resistència, ja que deixaria la seva cotització en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. L'objectiu de pujada el podríem situar als 7,50 euros.

Aena és un dels valors que tenim al punt de mira després de veure com aconseguia superar la resistència dels 173,51 euros. Després d’aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions sembla molt probable que acabem veient un atac als màxims històrics que va dibuixar l'any passat als 177,99 euros. Sens dubte és un dels valors que no perdrem de vista.

Amadeus ha millorat substancialment la seva sèrie de preus en aconseguir superar la resistència dels 62,34 euros. Per a les properes sessions és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 63,71 euros, màxims anuals. Si aconseguís superar aquest nivell d'oferta, és molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 70 euros.

Ence ofereix un impecable aspecte tècnic després de superar la resistència dels 6,50 euros. El seu aspecte tècnic per a les properes setmanes és impecable i el més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 7 euros. La bona figura que va acabar fent el dia 25 dona solidesa ala tendència alcista principal.

contador