L'objectiu de pujada del selectiu espanyol el situaríem als 10.200 punts.

Bona figura en Aena que aconsegueix superar la resistència dels 170 euros i s'acosta a la resistència clau dels 173,51 euros, màxims anuals. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 177,99 euros, màxims del 2017. Sens dubte que és un del valors que no perdrem de vista durant les properes jornades.

Ence va acabar aquest dimecres passat donant forma a una bona figura al final i sembla que els descensos intradiaris de més del 7% quedaran com un ensurt després de les pujades de dijous. L'aspecte tècnic de la companyia segueix sent clarament alcista i si aconsegueix superar els 6,62 euros, podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 7 euros.

Gestamp segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira. Les caigudes de les últimes sessions han deixat la seva cotització al voltant del suport dels 6.40 euros, nivells on el més normal és que tornem a veure l'entrada de les compres. Esperarem que aconsegueixi tancar per sobre dels 6,96 euros per plantejar-nos una presa de posicions.

Fantàstica figura en Merlin Properties que aconsegueix superar la resistència dels 12,54 euros i amb això posa fi a gairebé un mes de moviment lateral. Les perspectives tècniques són immillorables i el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 13,50 euros.

MásMóvil torna a ser un dels valors que tornem a tenir al punt de mira i on és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el final del moviment lateral en el qual s’està movent des de fa dos mesos. Per a les properes jornades estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 124,2 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

contador