No descartem una extensió de les pujades en el selectiu espanyol fins al nivell dels 10.000 punts.

Tubacex acabava aquest passat dijous la sessió amb unes pujades del 2,30%. Això li permet perforar els màxims anuals de començaments d'any que va dibuixar als 3,62 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista que li permet assolir el nivell dels 3,93 euros, màxims del 2017.

Viscofan és un valor que hauríem de tenir molt present durant les properes jornades. Els guanys de les últimes setmanes han portat la seva cotització fins al voltant de la resistència dels 57,41 euros. Atents al trencament d'aquest nivell d'oferta, ja que podríem acabar veient el començament d'un nou i important impuls alcista.

Atenció, perquè Inmobiliaria Colonial es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 9 euros. El seu aspecte tècnic és immillorable que ofereix uns impecables nivells d'acumulació que ens fan pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 10 euros.

Des de fa un parell de setmanes que la cotització de Telefónica s'està movent just per sota de la resistència dels 8,25 euros. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en un salt immediat de la seva cotització fins al nivell dels 8,50 euros, preus on conflueix la mitjana de 200 sessions.

Cellnex ha millorat substancialment la seva sèrie de preus en aconseguir superar els màxims històrics fa unes sessions. El seu aspecte tècnic és molt bo i més després de confirmar la formació d'un retrocés temporal. El valor es mou en pujada lliure amb tot disposat perquè vegem una extensió fins al nivell dels 25 euros.

contador