Si supera aquest nivell de preus, podríem acabar veient un atac al nivell dels 10.000 punts, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

Siemens Gamesa segueix sent un valor molt interessant que hauríem de tenir molt en compte per a les properes sessions. La companyia ha aconseguit superar la mitjana de 200 sessions i després de recolzar-s’hi sembla molt probable que acabem veient una extensió de les pujades. La resistència clau es troba als 13,71 euros. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 15,50 euros.

Cie Automotive manté un impecable aspecte tècnic després de recolzar-se al voltant dels 28 euros. La companyia es mou en pujada lliure i el més normal és que acabem veient una extensió de la tendència alcista principal fins al nivell dels 33 euros. Els bons nivells d'acumulació donen consistència a la tendència alcista principal.

Fortes pujades del 3,73% en Santander aquest dijous que supera la resistència del curt termini que presenta als 5,34 euros. El banc aconsegueix subjectar-se a prop del suport dels 5,15 euros i no descartem acabar veient el començament d'un rebot que li permeti assolir el nivell dels 5,60 euros.

Destacats guanys del 2,68%, aquest passat dijous, en els títols de Telefónica que aconsegueix perforar la resistència dels 8,07 euros. Per a les properes jornades el més probable és que acabem veient un atac al nivell dels 8,22 euros. El seu comportament en aquest nivell d'oferta és molt important. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 8,60 euros.

Importants guanys del 2,49% en els títols d’NH Hotels aquest passat dijous. La companyia va acabar la sessió a tocar de la resistència dels 6,58 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 7 euros.

contador