No tornarem a veure un senyal de fortalesa en el selectiu espanyol mentre cotitzi per sota dels 10.200 punts, preus molt allunyats.

IAG ha caigut fins al voltant de la mitjana de 200 sessions, mitjana que ha estat funcionant amb anterioritat com a suport. El valor ha aconseguit fer una bona figura i no descartem acabar veient el començament d'un nou impuls alcista que ens faci pensar en una extensió de les pujades fins als màxims assolits al començament d'any als 7,68 euros. A mitjà i llarg termini la seva tendència segueix sent clarament alcista.

Sacyr podria estar donant forma a un descens temporal als 2,30 euros, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions. La companyia es troba en plena recuperació tècnica i sembla molt probable que acabem veient una continuació de la tendència alcista principal fins als màxims dels últims dos anys que va aconseguir, fa unes sessions, als 2,72 euros.

Ebro Foods ha confirmat, durant les darreres sessions, la superació de la resistència dels 20,28 euros. Amb això la companyia demostra una fortalesa important en el curt termini que podria acabar catapultant la seva cotització fins al nivell dels 20,95 euros, màxims històrics assolits a l'any passat.

Espectacular comportament tècnic el que hem observat durant les últimes jornades en Liberbank en aconseguir polvoritzar la resistència clau del curt termini que presentava als 0,4690 euros. Després de diverses setmanes de moviment lateral sembla molt factible que acabem veient una recuperació a més llarg termini per la qual cosa hauria de confirmar el trencament de la resistència dels 0,50 euros, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

La cotització d’Ence no s'ha vist afectada, en el més mínim, pels descensos de les últimes jornades dels mercats. La companyia manté el seu bon aspecte tècnic al mitjà i llarg termini. La resistència clau que hauríem de vigilar es troba als 5,53 euros, ja que un tancament per sobre d'aquests preus ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

contador