Seguirem molt pendents del suport dels 9.922 punts en el selectiu espanyol.

Molt bona figura la que vam poder veure, aquest passat dijous, en Cellnex que confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 20 euros. El valor ofereix un immillorable aspecte tècnic i el més probable és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 21,50 euros.

Es manté la consolidació de les últimes sessions en Amadeus que podria estar donant forma a una banderola després d'aconseguir perforar la resistència dels 55,57 euros. Les perspectives tècniques per a les properes sessions són impecables i és que el més normal és que acabem veient una extensió de la tendència alcista principal fins al nivell dels 60 euros.

Seguim, una sessió més, molt pendents de la sèrie de preus d'Ebro Foods. El valor del Continu es manté molt a prop de la resistència dels màxims anuals que presenta als 20,95 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar portant la seva cotització fins al nivell dels 23 euros.

Fluidra es troba ja a un pas dels màxims anuals que va dibuixar aquest mateix mes d'octubre als 8,96 euros. La superació d'aquest nivell de resistència ens confirmaria el final del moviment lateral de les últimes setmanes i ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. L'objectiu de pujada el podríem situar als 9,80 euros.

IAG ofereix un magnífic aspecte tècnic per a les properes jornades després de veure com, aquest passat dimecres, aconseguia superar la part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa mesos. El valor aixeca el vol i és molt probable que acabem veient un atac als màxims anuals que presenta als 8,06 euros.

contador