No descartem una volta del selectiu espanyol als mínims anuals que presenta als 9.111 punts.

Ence ofereix un immillorable aspecte tècnic després de veure com, el passat mes de setembre, aconseguia superar la resistència dels 8,38 euros. El valor es mou en pujada lliure i és qüestió de temps que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 9,50 euros, preus que creiem que podria acabar aconseguint durant les pròximes setmanes.

Atents que el Santander ha caigut fins als voltants del suport dels 4,20 euros, preus on es troba donant forma a una figura d'esgotament dels descensos que ens fa pensar en un rebot de la seva sèrie de preus. No hem d'oblidar que la seva tendència és fortament baixista i que no veurem un senyal de canvi de tendència mentre cotitzi per sota de la resistència dels 4,63 euros, preus un 9% per sobre dels actuals.

Naturgy va acabar dimarts amb unes pujades de l’1,88% just al voltant dels màxims històrics que presenta als 23,99 euros. Atents, ja que la superació d'aquest nivell de preus deixaria el valor en pujada lliure amb tot disposat per acabar veient un atac al nivell dels 26 euros.

Seguim molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa en la sèrie de preus de Solaria. El valor s'acosta a la part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa dos mesos. Cal estar atents a un tancament per sobre dels 5,97 euro, cosa que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 7 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Cellnex després d'aconseguir aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. Des de fa mesos que el valor s’està movent en una banda lateral per la qual cosa estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 23,92 euros, màxims anuals. Aquesta seria el senyal que ens convidaria a pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

contador