Per apreciar una millora en el selectiu espanyol, hauríem d'esperar que torni a pujar per sobre dels 10.400 punts, preus molt allunyats dels actuals.

Les pujades de les últimes sessions en Fluidra han tornat a apropar la seva cotització a la resistència clau dels 12,38 euros. Atents, ja que la superació d'aquest nivell d'oferta deixarien la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí i ens faria pensar en un atac al nivell dels 14 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de San José. Després recolzar per sobre de la mitjana de 200 sessions, sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell clau dels 3,94 euros. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en un atac al nivell dels 4,70 euros.

Atents al començament d'un nou impuls alcista en la sèrie de preus de MásMóvil que està consolidant nivells des de fa diverses sessions a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 113,8 euros seria el senyal que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 130 euros.

Des de fa setmanes que Quabit manté un moviment lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 2,20 euros ja que seria el senyal que ens faria posicionar-nos en la companyia. Els bons nivells d'acumulació donen consistència a la tendència alcista principal.

Fortes pujades del 3,59%, aquest passat dimarts, en els títols d'Applus que va polvoritzar la resistència dels 11,11 euros. La companyia es troba cotitzant molt a prop de la resistència dels 12 euros, nivells clau per al seu desenvolupament a mitjà i llarg termini. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell d'oferta, ja que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que acabi conduint la seva cotització fins al nivell dels 14 euros.

contador