Només veuríem una millora tècnica amb la superació de la resistència dels 10.000 punts.

Bankinter segueix sent un dels valors que no hauríem de perdre de vista durant les properes sessions. La companyia es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 8,60 euros i el més normal és que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de la tendència alcista principal. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 9,17 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

NH Hoteles segueix donant mostres de fortalesa en la seva sèrie de preus en confirmar un rebot al voltant de la mitjana de 200 sessions. Per a les properes jornades estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 6,43 euros, màxims anuals, la qual cosa ens faria pensar en una extensió dels guanys fins, almenys, al nivell dels 7 euros.

Seguim molt pendents de Solaria que sens dubte és un dels valors del continu que millors perspectives tècniques ofereix. Seguim esperant al final de la consolidació lateral en què s'està movent des de fa setmanes com a resposta a la pujades del 60% dels primers compassos de 2018. Un tancament per sobre dels 2,52 euros ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

Tubacex ha confirmat el final de la correcció del curt termini després de recolzar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. Per a les properes jornades els més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins als màxims del passat mes de gener que presenta als 3,62 euros Si aconseguís superar-los, podríem acabar veient un atac al nivell dels 3,93 euros, màxims l'any passat.

Aquesta mateixa setmana Iberpapel polvoritzava la resistència dels 35,69 euros, màxims històrics. El seu aspecte tècnic no pot ser més alcista i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 40 euros. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 32,20 euros.

contador