El primer objectiu de pujada es troba als 10.600 punts.

Estarem molt pendents, aquest dimecres, de l'evolució de Cellnex que es manté cotitzant en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens confirmi el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau es troba als 21,62 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que la companyia es ficaria en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Red Eléctrica es troba cotitzant al voltant de la resistència dels 19,37 euros, important nivell de resistència. El seu aspecte tècnic és impecable i el més normal és que acabem veient el trencament d'aquests preus, cosa que propiciaria una extensió de les pujades fins als màxims anuals situats als 20,10 euros. Sens dubte és un valor que cal tenir en compte durant les properes jornades.

Nou senyal de fortalesa en Gas Natural que aconsegueix superar la resistència dels 19,50 euros després de pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. El valor dóna mostres de fortalesa i sembla molt probable que acabem veient un atac a la resistència dels 20,18 euros. Si aconseguís superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient una tornada als màxims anuals que va dibuixar als 21,43 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Caixabank i és que podríem acabar veient, en qualsevol moment, l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba als 4,10 euros, part alta de la banda lateral en què s'està movent durant els últims dos mesos. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins als màxims anuals situats als 4,43 euros.

Des de fa un mes que Amadeus s’està movent en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens confirmi la continuació de la tendència alcista principal. La resistència clau que no perdrem de vista es troba als 62,39 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens convidaria a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 66 euros.

contador