El més normal és que el selectiu espanyol busqui atacar els màxims del passat mes de maig que va dibuixar als 10.291 punts.

Telepizza es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 5,60 euros. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és molt bo i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa, en qualsevol moment, que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau que no perdrem de vista es troba als 6,12 euros.

Telefónica és un valor que cal tenir en compte després de veure com s'ha acostat, durant les darreres setmanes, al suport dels 7,45 euros, mínims anuals. La proximitat a aquest nivell de demanda ens fa estar molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 7,84 euros. Això seria un bon senyal que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 8,24 euros.

Seguim molt atents de l'aparició d'un senyal de fortalesa en la sèrie de preus d'ACS. La companyia continua donant forma a un descens temporal al nivell dels 35 euros, si bé, per confirmar l'inici d'un nou impuls alcista, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 37,43 euros, màxims històrics dibuixats fa tan sols unes sessions.

Atenció, perquè Inditex fa diverses setmanes que està intentant confirmar la superació de la mitjana de 200 sessions. Les importants pujades de més del 25% dels últims dos mesos i mig li permeten lluitar actualment contra aquesta mitjana. Estarem molt pendents de la superació de la resistència dels 28,80 euros, cosa que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 32 euros.

Senyal de fortalesa en els títols de San José que aconsegueix perforar el nivell dels 3,89 euros, cosa que confirma un rebot en la mitjana de 200 sessions. Per a les properes sessions, el més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 4,36 euros, màxims anuals dibuixats el passat mes d'abril.

contador