Per confirmar un gir en el selectiu espanyol hauríem d'esperar a la superació dels 9.808 punts.

Atents a la formació d'un retrocés temporal en San José que es podria haver recolzat a prop del suport dels 3,60 euros i és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 4,07 euros. La superació d'aquest nivell de preus seria una excel·lent notícia que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 4,50 euros.

Seguim molt pendents del final de descens temporal en els títols d'Ence. La companyia sembla que vol respirar una mica, fet que podríem aprofitar per acabar posicionant-nos al voltant del suport dels 5,83 euros. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és molt bo i és molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 7 euros.

NH Hoteles segueix donant forma a un descens temporal al nivell dels 6,20 euros i sembla molt probable que acabem veient, de manera immediata, el començament d'un nou i important impuls alcista. Tan sols hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 6,58 euros. Aquesta seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 7,2 euros.

Aquest passat dilluns vam poder veure un nou senyal de fortalesa en els títols de Cie Automotive en aconseguir perforar intradia la resistència dels 29 euros. Amb això es confirma la formació d'un retrocés temporal als 28 euros per la qual cosa és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 33 euros. Els impecables nivells d'acumulació que podem oferir en la seva sèrie diària de preus ens fa més que donar solidesa a la tendència alcista actual.

Ebro Foods continua sent un dels valors que cal tenir molt en compte. La companyia es troba atacant el nivell dels 20,95 euros i sembla molt probable que acabem veient el final del moviment lateral dels últims mesos. L'objectiu de pujada el podríem situar tranquil·lament als 23 euros.

contador