La resistència clau del selectiu espanyol es troba als 9.988 punts.

Importants pujades del 4,11% les que vam poder veure, aquest dilluns, en Cellnex que estén les alces del curt termini després de rebotar al voltant de la mitjana de 200 sessions. Les perspectives tècniques del valor per a les pròximes jornades són molt bones i si aconsegueix superar la resistència dels 21,55 euros és molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 23 euros, màxims anuals.

Nou senyal de fortalesa en Merlin Properties que aconsegueix superar els màxims del passat dia 1 que presenta als 11,83 euros. Les perspectives tècniques de la companyia són molt bones i el més normal és que acabem veient una extensió de la tendència alcista principal fins al nivell dels 12,50 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Bankinter, ja que continua donant forma a un descens temporal al nivell dels 8,55 euros. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és immillorable i l'aparició d'un senyal de fortalesa acompanyada per volum seria el que ens convidaria a pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

Tornen a entrar les compres en la sèrie de preus de Solaria que va acabar la primera sessió de la setmana amb unes pujades del 6,59%. El valor es troba donant forma a un descens temporal per la qual cosa esperem una continuació de les pujades fins al nivell dels 3,10 euros, preus que creiem que podria aconseguir durant les properes jornades.

Des de fa un mes i mig que Ezentis s’està movent en una banda lateral just al voltant de la mitjana de 200 sessions. El més normal és que acabem veient la superació de la resistència dels 0,71 euros, cosa que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar portant la seva sèrie de preus fins al nivell dels 0,816 euros, màxims l'any passat.

contador